Багатофункціональний інструмент реноватор Workman R5103

Код: 5591 | Артикул: 41116
Model: R5103

ціна не вказана

4.3
3

Багатофункціональний інструмент Workman R5103A для торцевого свердління, фрезерування, випилювання! Циркульна приставка центроріз для круглих отворів великого діаметру! Twist-A-Saw by Renovator з регулюванням обертів і підключенням гнучкого вала!

Відмінні особливості:

  • 3 цангових затиски в комплекті: 3-3.2 мм для насадок на бормашину; 4.5-4.75; 6-6.35 мм для насадок на дриль.
  • Індикатор мережі.
  • Плавний пуск.
  • Регулювання швидкості обертання насадок.
  • Кнопка блокування шпинделя.
  • Насадка-циркуль для вирізання отворів.
  • Паралельний упор для фрезерування або вирізання паралельно торця заготовки, з двома точками фіксації на платформі.
  • Багатофункціональна рукоятка з регулюванням кута положення. Забезпечує кращий контроль і управління РЕНОВАТОР при переміщенні.
  • Гумові вставки на корпусі.
  • Скоба для підвішування на стійку при приєднанні гнучкого вала.

Застосування

У багатофункціональному мультитулі Workman R5103A закладені технічні можливості всіх трьох типів електроінструментів.

Потужності 550 ват вистачає для шліфування пелюстковими колами діаметром до 50 мм; зняття іржі і нальоту дротяними 50 мм щітками; обдирання поверхні 35 мм абразивними каменями.

3 цангових затиску: 3-3.2; 4.5-4.75; 6-6.35 дозволяють встановлювати будь-яку оснастку для граверів, прямих шліфувальні машини та дрилів.

Workman R5103A, як і РЕНОВАТОР, застосовують для ремонтних будівельних і відновлювальних робіт.

З ним зручно виконувати осьове свердління кераміки кільцевими коронками; при установці фрезерувального свердла інструмент замінює електролобзик, а з пальчикової фрезою керамічний фрезер.

З Workman R5103A можна вирізати отвори і розкроювати заготовки твердосплавними фрезерувальними свердлами і рашпільнимі фрезами малих діаметрів; вичищати стики між плитками від клейового розчину; обробляти, під будь-яким кутом, кромки заготовок; розточувати і вибирати пази борфрезою

Потужність

Недолік електричних граверів з мотором 100-150 ват - падіння потужності навіть при невеликому притиску і спробі зняти більший шар матеріалу і неможливість установки оснащення великого діаметру.

Через корпусу діаметром 6 см Workman R5103A незручно тримати олівцевим хватом, рукоятку доводиться охоплювати долонею повністю. Але електродвигун 550 ват створює високий крутний момент і оснащення не зупиняється навіть при притиску на малих обертах.

Регулювання оборотів

У верхній частині корпусу, над індикатором мережі, знаходиться регулятор оборотів обертання. Діапазон від 5000 до 25000 обертів на хвилину у багатофункціонального РЕНОВАТОР Workman R5103A дозволяє дотримуватися швидкісного режиму для кожної технічної операції.

5000 оборотів необхідні для зняття іржі 50 мм пелюсткової щіткою, обробки шарошками і кам'яними головками. Бори та фрези плавлять пластик, а от на древяних матеріалах не утворюють підпали. На більшості ж моделей бормашінок нижня межа швидкості 10000 оборотів в хвилину.

При збільшенні оборотів знижується ризик сколювання і дроблення крихких матеріалів, підвищується чистота обробки поверхні.

Паралельний упор і насадка циркуль для точного вирізування круглих отворів

Можливості інструмента збільшуються при установці в багатофункціональну підставку, з регулюванням глибини занурення оснастки в межах 35 мм і фіксацією обраного положення. Відрегулювати можна і кут положення рукоятки для кращого контролю руху Workman R5103A.

На платформі є два паза в які встановлюється лінійка паралельного упору для ведення РЕНОВАТОР уздовж торця заготовки.

Установка циркуля дозволяє вирізати кола і виконувати обробку по радіальних лініях.

Однією стороною, через внутрішній і зовнішній диски приставка фіксується до платформи підставки. У центрі сталевий П-образної направляючої є рухома голка для установки в попередньо просвердлений отвір, а з краю напрямна рукоятка. Зручно, що під час вирізання отвору інструмент може обертатися навколо власної осі.

Технічні характеристики
Джерело живлення:Сеть
Напруга:220 В
Вага:1.5 кг
Довжина інструмента:27 см
Діаметр корпусу:6 см
Потужність:550 Вт
Довжина кабелю живлення:2 метра
Кількість оборотів:від 5000 до 25000 обертів на хвилину
Ваш відгук про: Багатофункціональний інструмент реноватор Workman R5103
Поля, відмічені зірочкою (*) обов'язкові для заповнення
  • c

Інформація в описі моделі носить довідковий характер. Характеристики, комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару перед покупкою.

наверх